Járműszerkezeti lakatos

Érdekel a vasút világa és lennél egy stabil vállalat tagja? Megvan a szakirányú végzettséged és lakatos tapasztalattal is rendelkezel? Ne keress tovább, add be a jelentkezésed hozzánk!

Amennyiben ezt az állást a MÁV-csoport egyik munkavállalója ajánlotta számodra, jelentkezésed után lépj a Munkavállalói ajánlási program menüponthoz, majd töltsd ki a MAP ajánlószelvényt!

Új munkatársunk feladatai lesznek
  • ellenőrzi a járművek fémszerkezetét, minősíti, javítja, felújítja. A hozzá tartozó berendezéseket le- és felszereli, minősíti, javítja. Új fémszerkezetek, alkatrészek gyártását is végzi a termelési feladatok elérése céljából.
  • bonyolult fémszerkezeteket (alváz, forgóváz, önműködő ajtók, járműszekrény) kiméréssel minősít, jegyzőkönyvben rögzít, döntésre előkészít. Javítási folyamat befejezésével kiméréssel minősít, jegyzőkönyvben rögzít, bemutat a végtermék minőségének biztosításának érdekében.
  • felelős azért, hogy a felettese által kiadott munkát szakszerűen, jó minőségben, előírt időben, a technológiai utasításoknak megfelelően elkészítse és ellenőrizze, a termelési feladatok teljesítése céljából.
  • a minőségirányítási eljárások és technológiai utasítások betartása érdekében az alkatrészek, berendezések azonosítását rendszerezését és az előírt műveletek dokumentálását folyamatosan végzi.
Amire a munkakör betöltéséhez szükség van
  • középfokú szakirányú állami iskolai végzettség
  • középfokú szakirányú képesítés (lakatos, járműszerelő)
Előnyként értékeljük
  • hasonló területen szerzett tapasztalat
Amit ajánlunk
  • stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatnál hosszútávú munkalehetőség
  • teljes munkaidő, határozatlan idejű munkaszerződés megbízható havi jövedelemmel
  • béren kívüli juttatási csomag
Munkavégzés helye
Székesfehérvár, Celldömölk
Munkaidő
Teljes munkaidő
Foglalkoztatás formája
Határozatlan idejű
Bővebb felvilágosítást ad

Szegi Edit Andrea +36 (30) 190-8065

Jelentkezés határideje
Vállalati bemutatkozó

A MÁV-START Zrt. leányvállalataként működő MÁV VAGON Kft. az ország egyik legjelentősebb járműgyártással és az ahhoz kapcsolódó járműtervezéssel, valamint vasúti járműjavítással foglalkozó vállalata. Tevékenységi körébe tartozik ezen kívül személy és teherszállító kocsik fővizsgákkal, főjavításokkal kapcsolatos feladatok ellátása, a vasúti vontató-, és vontatott járművek és jármű részegységek karbantartása, nagyjavítása és gyártása. Célunk, hogy a több mint 165 éves vasút-gépészeti tapasztalatunk, valamint a folyamatos fejlesztéseink révén biztosítsuk a magas szintű termelési tevékenységet a folyamatos és biztonságos vasúti közlekedés érdekében.