Ön a következő állásra pályázik: Pályamunkás (kitérő lakatos)

Vállalat (címzett): MÁV Zrt.

A hirdetésre történő jelentkezéshez kérjük töltse ki az alábbi mezőket. A jelentkezés szövegét az Ön által megadott e-mail címre Önnek is elküldjük másolatban.

Jelentkező elérhetőségei

A név, e-mail cím, és telefonszám megadása kötelező és az adatkezelési tájékoztató elfogadása a jelentkezés elküldésének a feltétele.

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben freemail.hu-s e-mail címmel jelentkezik, úgy sajnos technikai okokból előfordulhat, hogy sem a visszaigazoló levelünket, sem további leveleinket nem kapja meg.

Kérjük, ha lehetősége van rá, jelentkezése során másik e-mail címet adjon meg.

Megértését köszönjük!

Munkavállalói ajánlási program

A jelentkezést követően kérjük, emlékeztesse kollégánkat, hogy a jelentkezés napjától számított 10 napon belül adja le a MAP ajánlószelvényt. Bővebb információt valamint az ajánlószelvényt megtalálja honlapunkon itt.

Csatolt dokumentum
Megengedett fájltípusok: pdf, doc, docx, odt, txt és a maximum fájlméret 5 MB.

Adatok kezelése

Az Ön által a MÁV-csoport oldalon megadott adatokat kizárólag a toborzás-kiválasztással összefüggésben, az Adatkezelő e területtel foglalkozó szakemberei, a meghirdetett állás vonatkozásában illetékes, a felvételi döntés előkészítésére jogosult munkatársa és munkáltatói jogkörgyakorlója láthatja. Az adatok megadásával és a pályázat benyújtásával ön hozzájárul adatainak az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt kezeléséhez.

Adatkezelési tájékoztató