Üdvözlünk karrier oldalunkon!

 

Amit a MÁV-VOLÁN-csoportról tudni érdemes

A MÁV-VOLÁN-csoport több mint 150 éves múlttal rendelkező, a magyar állam tulajdonában lévő vasúti és közúti társaság. Karrierportálunkon megtalálhatod MÁV és leányvállalatai által kínált álláslehetőségeket, különböző szűrési funkciók segítségével megtalálhatod az elvárásaidhoz legjobban illeszkedő pozíciót. Amennyiben még tanulmányaidat folytatod, vagy most szerezted meg a diplomádat, böngéssz a diákoknak, hallgatóknak szóló programjaink között a "Ha még tanulsz" és a "Frissdiplomásoknak" menüpontok alatt! Oldalunkon részletesebben megismerheted vállalatainkat és az általunk kínált lehetőségeket, valamint tájékozódhatsz HR témájú híreinkről és eseményeinkről.

Tekintsd meg állásajánlatainkat!  →


Pályakezdő diplomás vagy? Nézd meg mit tartogatunk Neked!

Pályakezdőknek  →

Egyeztetés

 

Ha már tudod, melyik vállalat érdekel! 

 

Értékeink

Kép
Nyilak körbe ikon

Fejlődés

Kollégáink képességeinek és szakmai tudásának fejlesztését folyamatos képzésekkel támogatjuk. Munkatársainkra hosszútávon számítunk, kiemelten fontos kollégáink fejlesztése és az egyéni karrierút biztosítása számukra.

Kép
Pajzs plusz ikon

Biztonság

A biztonságos munkahelyi környezet kialakítása kiemelten fontos vállalatunk számára. Munkavállalóinknak védőeszközt, rendszeres munkavédelmi oktatást, megfelelő munkahelyi környezetet biztosítunk.

Kép
Tárgyalás ikon

Mindenki számít

Munkatársaink különböző területeken változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal dolgoznak nálunk. Értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, hogy együtt alakítsuk a jövő vasútját.

Kép
Föld alma ikon

Környezettudatosság

A gazdaság és ökológia közötti sikeres egyensúly kialakítása és fenntartása érdekében a MÁV-csoport következetes, magas szakmai színvonalú, összehangolt, tervszerű és tudatos környezetgazdálkodási tevékenység folytatására törekszik.