A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. bemutatkozása

Családbarát logó

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. a MÁV-Volán-csoport egyik leányvállalata, feladatköre sokrétű: szolgáltatási szerződéssel rendelkező megbízói – főleg, de nem kizárólag a MÁV-Volán-csoport vállalatai – számára pénzügyi, számviteli tevékenységet, humán és munkavédelmi szolgáltatást, oktatást, raktár- és készletgazdálkodást, informatikai szolgáltatást és ügyviteli feladatokat lát el, valamint felelős a beszerzési, környezetvédelmi, szállítási, flottakezelési és leltározási szolgáltatások biztosításáért is.

Vállalatunknál hiszünk abban, hogy a család érték, hogy a munka és a magánélet egyensúlya nemcsak szervezeti, hanem társadalmi szinten is rendkívül fontos és hasznos. Tudjuk, hogy munkavállalóink kiegyensúlyozott családi élete nagyban hozzájárul társaságunk sikereihez. Mindezt igazolja, hogy 2019 után 2023-ban is sikerrel szerepeltünk
a Családbarát Magyarország Központ által lefolytatott auditon, így Családbarát Munkahely tanúsító védjegyet szereztünk.

Pillants bele vállalatunk működésébe bemutatkozó kisfilmünk által:

Távoli videó webcím

Ismerd meg tevékenységeinket részletesebben:

Gazdasági üzletág

A Gazdasági üzletág fő feladata megbízói számviteli rendszereinek kialakítása és működtetése, számviteli és adózási szolgáltatások biztosítása, valamint a Társaság pénzügyi, számviteli és kontrolling tevékenységének biztosítása.

Humán üzletág

A Humán üzletág fő feladata a komplex humán szolgáltatási tevékenység, valamint a munkabiztonsági, az egészségvédelmi szolgáltatások és az oktatási szolgáltatás biztosítása a megbízói számára, továbbá a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. vonatkozásában a humánerőforrás biztosításával és gazdálkodással összefüggő feladatok ellátása.

Beszerzési, környezetvédelmi és szállítási üzletág

A Beszerzési, környezetvédelmi és szállítási üzletág fő feladata az általános anyagkörök tekintetében a beszerzések, közbeszerzések lebonyolítása, valamint szállítás és flottakezelés, eszköznyilvántartás és gazdálkodás, leltározás és selejtezés lebonyolítása, vasúti technológiához kapcsolódó energiagazdálkodás, környezetvédelmi rendszerek kialakítása és működtetése.

Raktár- és készletgazdálkodási üzletág

A Raktár- és készletgazdálkodási üzletág fő feladata a megbízói tevékenységének ellátásához szükséges általános anyagok biztosítása. A feladat összetett, amely az igény jóváhagyásától kezdődően magában foglalja a készletgazdálkodást, az operatív beszerzést, a gázolajkiszolgálást, a gázolajkutak műszaki karbantartását, a ruhaellátást, és a raktározási szolgáltatások ellátását az igény raktárból történő kiszolgálásáig.

Információs és technológiai szolgáltatások üzletág

Az Információs és technológiai szolgáltatások üzletág fő feladata közel 60 informatikai rendszer proaktív üzemeltetése, ebből 16 rendszer 0-24 órás felügyelete. Emellett feladatai közé tartozik új informatikai rendszerek fejlesztése és integrációjának megteremtése, valamint két adatközpont és több, mint 100 000 db informatikai eszköz napi zavartalan működésének biztosítása.

Menedzsment támogató és ügyviteli szolgáltatások üzletág

A Menedzsment támogató és ügyviteli szolgáltatások üzletág ügykezelési és dokumentációs szolgáltatást, valamint irattári és levéltári jellegű szolgáltatást nyújt megbízói számára.