Középfokú végzettség

bizber lakatos
Biztosítóberendezési lakatos

A biztosítóberendezési lakatos feladata a jelző- és biztosítóberendezések műszaki vizsgálata. A diagnosztikai módszerek, és mérőkészülékek alkalmazása, valamint a szakmai körébe tartozó hibaelhárítási, karbantartási és javítási munkafolyamatok elvégzése.

Aktuális állásajánlataink

Távoli videó webcím
Biztosítóberendezési műszerész

Biztosítóberendezési műszerészként belső képzést követően mester válhat belőled, majd diploma szerzés után szakaszmérnökként vagy szakértőként segítheted a terület munkáját.

 

Aktuális állásajánlataink

Távoli videó webcím
Forgalmi szolgálattevő

Amennyiben forgalmi szolgálattevőnek jelentkezel hozzánk, lehetőséged nyílik nem csak a szakma elsajátítására, hanem a továbbtanulásra is. Ha vannak ambícióid, akkor később rendelkező forgalmi szolgálattevő, forgalmi koordinátor és állomásfőnök is lehet belőled.

Aktuális állásajánlataink

karbantarto
Karbantartó szakmunkás

A karbantaró szakumunkás feladata az épületek és a berendezések tervszerű, megelőző, valamint szakmaspecifikus karbantartása, illetve a zavar- és hibaelhárítás.

Aktuális állásajánlataink

pályafenntartási
Pályafenntartási technikus

A pályafenntartási technikus feladata a tervezett pályafenntartási és kapcsolódó műszaki munkák előkészítésében való részvétel, valamint a felmérési, a kitűzési és a nyilvántartási feladatok elvégzése.

Aktuális állásajánlataink

pályamunkás
Pályamunkás

A pályamunkás feladata a vasúti pálya karbantartási, felújítási munkálataiban való részvétel, valamint a vágányok és kitérők üzem közbeni meghibásodásainak elhárítása.

 Aktuális állásajánlataink

 

távköz
Távközlő műszerész

A távközlő műszerész feladata a távközlési – és technológiai rendszerek analóg és digitális karbantartása, javítása, hibaanalízis végzése, esetenként magasban történő munkavégzés.

Aktuális állásajánlataink

 
villamoshálózat szerelő
Villamoshálózat szerelő

A villamoshálózat szerelő feladata a villamos és energiaellátási berendezések karbantartása, az azokban bekövetkezett meghibásodások, üzemzavarok elhárítása, valamint a feszültségmentesítés és szerelői érintésvédelmi ellenőrzések végzése.

Aktuális állásajánlataink