Bemutatkozik a Volánbusz

A Volánbusz Zrt. egy több mint 95 éves múlttal rendelkező személyszállító busztársaság, a MÁV– Volán-csoport tagja. Vállalatunk alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közszolgáltatás ellátása: biztosítjuk utasaink számára a mindennapos utazási, munkába és iskolába járási lehetőséget, valamint a létfontosságú intézmények megközelítését.

A hatékony működés és a magas színvonalú szolgáltatás mintegy 17 ezer kollégánk, köztük megközelítőleg 10,5 ezer autóbusz-vezetőnk együttes munkájának eredménye.

Társaságunk az egyik legnagyobb járműparkkal rendelkező európai autóbuszos szolgáltató, csaknem 6000 darab járművel tartjuk mozgásban az országot. A 2018-ban indított jármű-fiatalítási programunk keretében eddig több mint 2300 darab új és újszerű autóbuszt helyeztünk forgalomba.

A Volánbusz jelentőségét mutatja, hogy éves hasznoskilométer-teljesítményünk alapján autóbuszaink 50 percenként megkerülhetnék a Földet. Kiemelt célkitűzésünk, hogy a vasúti és a közúti személyszállítási szolgáltatások összehangolt fejlesztésének köszönhetően egyre korszerűbb és környezetkímélőbb szolgáltatásokat biztosítsunk utasainknak.

Kép
Tárgyalás ikon

17 ezer kolléga

Kép
volan

6000 darab jármű

Kép
volan_km

évi 450 millió megtett  kilométer

Kép
volan_buszjarat

autóbuszjárat 3147 településre

Kép
volan_utas

évi 540 millió utas

Kép
volan_munkakor

közel 500 munkakör

 

Biztos utat mutatunk a karrieredben. Csatlakozz hozzánk te is irodai, autóbusz-vezetői vagy műszaki munkakörbe!

 

Távoli videó webcím

 

Kép
https://www.facebook.com
Kép
ig
Kép
yt
Kép
lin
Kép
tw